17. 5. 2016.

Super krema za ruke /Super hand repair cream

Please scroll down for English version


Super krema

SRB:
Došla je na red recenzija jedne super super kreme.
Dugo, dugo sam je koristila i nakon tri meseca mogu da vam iznesem svoje utiske.

Da počnem od pakovanja - to je prvo što se primeti. Slađe, originalnije pakovanje kreme od ovog na našim prostorima nisam još videla.


Prima kozmetika "Super krema"

Svima koji vole hipi stil, boho fazon i slično ovo pakovanje kreme će odmah privući pažnju.Veselo, šareno. Obećavajuće.  
Kremica je upakovana u tubicu srebrne boje nalik onim za farbu za kosu a ona u  kartonsku kutiju. Nesvakidašjne pakovanje na ovim prostorima. Bravo! Mene je na prvi pogled oduševilo. Pakovanje od 50 ml je sasvim zgodno za upotrebu kod kuće ali i za poneti. Tubica nije pretvrda, krema se lako istiskuje iz nje, što je, bar meni još jedna bitna stavka.


Krema je gusta, a lako se istiskuje iz tube

Krema ima čep koji se odvrće. 
Pri istiskivanju iz tube, kao što možete videti kremica sasvim postojano stoji zbog svoje gustine. Nećete se njom umazati i zaprljati pri upotrebi baš zahvaljujući optimalnoj gustini.
Što se tiče konzistencije kremica je gusta,skoro kao "Atrix".




Nakon mazanja ostavlja divan svilenkasti osećaj na rukama. Moja koža je prilično suva, jer su mi ruke često, gotovo svakodnevno, zbog posla izložene prašini. Kremu sam koristila i koristim najmanje dva puta dnevno (ujutru i uveče). Nakon nanošenja kreme, nema osećaja masnoće. Upija se gotovo odmah po nanošenju, tako da nema bojazni da će vam mobilni telefon npr. iskliznuti iz ruke ili da ćete  umastiti tastaturu (bilo kompjutera ili mobilnog telefona).
Krema je najnežnije bledo rozikaste do bež boje, a mirisom podseća na žvake (miris je slatkasto voćni, sa tragom vanile).
Što se tiče sastava kremica sadrži visok procenat ekstrakta nevena, pantenola, alantoina i bisabolola i uz glicerin i ureu je moćan saveznik u borbi za mekoću kože ruku.
Za one radoznale, objasniću za šta je koji sastojak bitan:



NEVEN: široko se primenjuje u proizvodnji kozemtičkih preparata, jer zbog svog sastava deluje na kožu tako što je omekšava,umiruje, čineći je elastičnom i glatkom. Ubrzava zarastanje rana i opekotina. Ima izarazit hidrirajući efekat.
PANTENOL: poznat i kao pantotenska kiselina odnosno vitamin B5, je čest sastojak kozemtičkih preparata. Deluje na kožu tako što je hidrira, smiruje i neguje i efikasan je u borbi protiv starenja kože zahvaljujući svom dejstvu protiv slobodnih radikala.
ALANTOIN: Dobija se iz biljke Gavez. Zaceljuje ranice i opekotine i omekšava kožu i ima protiv upalno dejstvo. Efikasno uklanja mrtve ćelije sa površine kože, čime pospešuje njeno obnovljanje i doprinosi mekoći kože.
BISABOLOL: Dobija se iz kamilice.Ima protiv upalno dejstvo, umiruje iritacije na koži i efikasan je protiv infekcija i starenja kože.
UREA: je humektans - veže vlagu za sebe i tako pomaže koži da očuva vlažnost.
GLICERIN: je takođe humektant i prikuplja vlažnost iz okoline i nezamenljjiv je kada je hidratacija kože u pitanju. 



Sve u svemu svaki od sastojaka deluje na kožu tako što je umiruje,oporavlja i omekšava, vlaži.
Ovo je za sad jedina krema posle čijeg nanošenja pred spavanje se ujutru probudim sa hidriranim rukama (bez da sam primenila "pakovanje"). To je ono što je bar kod mene izdvaja od bilo koje druge kreme.
Nakon tri meseca upotrebe na mojoj suvoj koži ruku definitivno mogu da potvrdim da "Super krema" potpuno opravdano nosi svoj naziv.
Cena je 350,00.
Od mene preporuka od srca. 



Kremicu možete naručiti i online evo linka: Prima kozmetika ili kupiti u nekoj od Priminih prodavnica klik na link Prima kozmetika:prodajna mesta

Pozdrav! :0)


ENG:



I want to introduce you to a super, super hand cream.It comes in a colorful 50 ml tube, which is packed in a cardboard box.
I bought it 3 months ago, and now after 3 months I can write a pretty accurate review.



So here we go.
Colorful, hippie like design makes me want to buy it immediately.
This is thick a formula, which is good, because there is  no chance to get dirty while using it. 



The scent is sweet and fruity, with a little vanilla accent.



It leaves your skin smooth and soft without any greasiness, which is important. After applying it you can proceed with your work without finger stains on your tablet or lap top or mobile phone.



This cream has very powerful ingredients like:
Marigold: which is great for skin reparation.It soothes,calms and hydrates the skin, also has an anti-inflammatory effect.
PANTHENOL: is a pro-vitamine of B5. It is used in cosmetics as lubricant, emollient and moisturizer .
BISABOLOL: is anti-irritant, extracted from Chamomile. It perceived skin healing properties, it prevents signs of aging,soothes irritation.It increases the skin penetration of other cosmetic ingredients
ALLANTOIN: has anti-inflammatory properties, it smoothes and soothes skin.
UREA:as  humectant maintain a healthy moisture balance in skin. It keeps skin soft and it soothes dry cracked skin.
GLYCERIN: smooths and moisturises skin. It is humectant - wich means that it attracts moisture to the skin, also it is emollient and has a cooling effect on skin.



This powerful cream is available online for 3 EUR  for 50 ml (or 3,40 US dollars for 1,7 OZ).

You can order it here: Prima kozmetika, or you can buy it in Serbia, check out nearby stores here: Prima kozmetika: nearby stores
See you soon :0)

Нема коментара:

Постави коментар