30. 4. 2017.

Prolećni nail art dizajn: Super Nails Color Gel Limpet Shell, Silky Pink,holo gliter sa Alija i cvetovi radjeni peskarenjem

Za ovaj dizajn nije potrebno veliko umeće.
Nokte sam posle ko zna koliko vremena (tačnije posle 10 godina) uradila gelom, tako da svakako nisu savršeni, ali suština bloga je u praćenju (sopstvenog) napretka, razmeni iskustava, a svakako nije, u gledanje fotografija i čitanju tekstova  isključivo i samo zarad traženja greške. Ko grešku traži - taj će i naći, šta zračiš to privlačiš - tako da na kraju svako dobije ono po šta je i došao.



Dakle nokti su izliveni gelom, kao što rekoh, dužina na šablonu je 3, šabloni su iz Aleksandra, ubaciću sliku ili još bolje link ka njima.
Kolorci koje sam koristila su Super Nails Limpet Shell i Silky Pink.
Takođe potrebno je pripremiti i clear akrilni puder - nebitno koji, ali ako ćemo baš baš da težimo savršenstvu onda svakako treba uzeti neki kvalitetniji kako ne bi oksidirao i promenio boju u žutu tokom nošenja. Holo gliter je sa Alija.

Takođe ovaj dizajn kako i bilo koje peskarenje ili velvet tehnika - nisu pogodni za klijentkinje koje ne koriste rukavice pri radu i koje se bave poslom gde su ruke izložene većem prljanju i upotrebi agresivnih sredstava. Takođe klijentkinje koje na korekcije dolaze na mesec dana treba upozoriti da je za ovakav dizajn potrebno doći na korekciju mnogo ranije - kako ruke ne bi izgledale neuredno.



Ovom prilikom želim da se zahvalim ljudima iz Nails Lab MJ23 koji su mi pružili priliku da isprobam prva njihove kolor gelove - a uskoro i gradivne.
Nails Lab MJ23 se nalazi u Inđiji u tržnom centru "Sloboda", a od ostalih prodavaca se razlikuju po tome što za narudžbinu odnosno kupovinu od samo 1500 dinara dobijate besplatnu DOSTAVU kupljenih proizvoda na kućnu adresu.



Super Nails kolorce su neki od vas već probali, ali za one koji nisu, ukratko radi se o nemačkim gelovima, visokjog kvaliteta, po veoma povoljnoj ceni.Pakovanje kolor gelova je 4gr a njihova promo cena je 250,00 dinara. Vreme sušenja je UV 120 LED 90 sekundi i nakon lampe većina ostavlja lepljivi sloj koji je idealan za nanošenje pigmenata i glitera. Idealan odnos količine pigmenta u ovim gelovima dozvoljava da se potpuno "osuše" u lampi čak i naneti u debljem sloju - što je odlično za pri izradi reljefnog dizajna.

Ispod videa ću ubaciti sve potrebne linkove. I kako ne bih više dužila, tu je video, tu su fotografije, pa se nadam da će nekome ovaj nail art dizajn biti od koristi.




LINKOVI:
Super Nails kolor gelovi KLIK
Šabloni  koje koristim KLIK






Нема коментара:

Постави коментар