26. 7. 2016.

ŠABLONI ZA CIRKONE

Scroll down for VIDEO (English)


Izvor: www.jewlerytrendsetter.com 

SRB: 
ŠABLON ZA CIRKONE
Radi se o lakom  načinu aplikacije cirkona i to cirkona složenih u određeni oblik.
Gde se može nabaviti i koja je cena...

Pretražila sam Ali Express ali nisam našla ništa slično tome.
Ja nisam kupila ovaj set i u tekstu vam samo prenosim kako sam shvatila princip rada i info gde se može nabaviti.

Set se sastoji od ploče sa šablonima, silikonskog pečata i mekanog jastučeta  koje podseća na pufnu za puder ili kozmetički tupfer i 1440 cirkona.Prvi put ovaj patent je predstavljen na "Nail Show" u Orlandu koji je u stvari ogroman sajam kozmetike namenjen ISKLJUČIVO licenciranim profesionalcima.


Izvor: www.pavepedicure.com

Pre prve upotrebe potrebno je odmastiti pečat čistim alkoholom (kao što se i inače radi za one obične).
Potrebno je veliku količinu cirkona staviti na ploču sa šablonom i pokretima gore - dole, levo - desno, te cirkone utisnuti u njihovo mesto na šablonu, a višak cirkona odložiti u teglicu).

Na šablonu postoji 9 šara (na videu je prikazan šablon sa 9 trouglova). U svakom trouglu je ležište za 21 cirkon, tako vam je potrebno 189 cirkona da ceo šablon popunite i da dobijete 9 gotovih šara spremnih za aplikaciju (ako imate sreće da se u svih 9 svi cirkoni okrenu kako treba - u položaj koji bi inače zauzeli na noktu: ravan deo dole, sjajni deo gore).
Sledeći korak je da silikonskim providnim pečatom uz prost lagani pritisak pokupite cirkone sa šablona.
Ukoliko neki od šablona štrči u odnosu na druge, lagani pritisak pečatom o ravnu, čistu površinu će pomoći da se ovo reši i da se cirkon koji štrči poravna sa ostalima.
Cirkoni se nanose pečatom na nepolimerizovani gel ( u videu je korišćen Soak off builder gel jer je lepljiviji i gušći).

Nakon što su se otisnuli - sledi lampa, nakon lampe poželjno je tankom četkicom proći oko svakog cirkona tankom četkicom i providnim gelom da se dodatno osiguraš da se neće odlepiti, opet lampa i to je to.

Set se može naručiti preko interneta nakon što se registruješ popunjavanjem kratke forme u vidu email adrese na koju će poslati link i pristupnu šifru koju na tom linku možeš promeniti CLICK
Da bi videli cene potrebno je registrovati se.

Cene mini seta su oko 35$ 

U jednom mini setu dobijaš 1 šablon ploču, 1 pečat, 1 pufnu za nanošenje cirkona na ploču i 1 teglicu sa 1440 cirkona.
U ponudi je 10 ploča sa šablonima ( za ceo nokat popunjem cirkonima, za kružiće, strelice, srca, trouglove, krstiće itd).

Evo i linka ka Facebook stranici "Pave Pedicure" (oni su patentirali ovu foru sa šablonom za cirkone):CLICK







Нема коментара:

Постави коментар