4. 3. 2017.

MARBLING TEHNIKA KOLOR GELOVIMA: LAKO I BRZO



Jednostavan dizajn koji svako može da uradi - čak i neko ko uopšte ne poseduje talenat za crtanje.
Marbling tehnika se  može uraditi i pomoću gel lakova kao i pomoću običnih lakova, oni brzi i spretni mogu da je rade i pomoću akril prahova u boji - radeći malo "čorbastije" a ja sam za ovaj blog post odabrala kolor gelove u zlatnoj, pink, crnoj i tirkiz boji.


Koristim Super Nails Kolor Gelove koji će se uskoro pojaviti na našem tržištu i doneti osveženje po pitanju odnosa cene i kvaliteta.

Izuzetno su dobro pigmentisani. Nakon lampe čak i naneti u debljem sloju budu potpuno "suvi". 
Vreme sušenja je UV 120 sec. LED 90 sec.

Crni kolor gel nakon lampe nema lepljivi sloj, dok ostali ostavljaju lepljiv sloj - pogodan za nanošenje pigmenata i glitera.

Za marbling tehniku i uopšte tehniku mokro na mokro dobro je da gelovi budu malo tečniji - što se jednostavno postiže kada je u salonu toplije ili potrebnu količinu gela ostavimo na toplom mestu pre upotrebe.

Informacije o Super nails nemačkoj liniji gelova možete dobiti na Facebook i Instagram stranicama @NailsLab MJ23 a osim SN linije gelova i akrila tamo možete uz besplatnu dostavu za kupovinu preko 1500 din nabaviti i proizvode dobro poznatih brendova ProNails, Mystic Nails i Golden Nails

Kako sam uradila ovaj jednostavan a efektan dizajn pogledajte u videu:

KORISNI LINKOVI:
Nails Lab MJ23 KLIK

Нема коментара:

Постави коментар